Back to school

15 Augustus 2024
door Mandy

De zomervakantie vliegt voorbij en voordat je het weet, staat de start van het schooljaar alweer voor de deur. Dit is hét moment om je huis dusdanig te organiseren dat je klaar bent voor een soepel en gestructureerd schooljaar. Met de juiste opbergsystemen en een paar slimme routines zorg je ervoor dat iedereen in het gezin goed voorbereid is op het nieuwe schooljaar. Hier zijn enkele tips en producten die je daarbij kunnen helpen.

 

 

1. Creëer een Functionele Opruimplek

Een goede voorbereiding begint bij het creëren van een plek waar schoolspullen netjes opgeborgen kunnen worden. Gebruik hiervoor de Store It opbergdozen van So Clever. Deze dozen zijn ideaal om schoolboeken, schriften, en andere benodigdheden netjes en overzichtelijk op te bergen. Kies voor een set opbergdozen in verschillende maten, zodat je alles van klein tot groot georganiseerd kunt bewaren.

 

 

2. Routines voor een Vlotte Ochtend

Niets is zo chaotisch als ochtenden zonder een goede routine. Creëer daarom een vaste plek voor alles wat je kinderen elke dag nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een wandkapstok voor het ophangen van schooltassen, jassen, en gymspullen. Zorg dat iedereen de avond ervoor zijn of haar tas inpakt en ophangt aan de kapstok. Dit bespaart ’s ochtends veel tijd en stress.

 

 

3. Organiseer een Gezamenlijke Studieplek

Een georganiseerde studieplek is essentieel voor het succesvol starten van het nieuwe schooljaar. Een plek waar alles bij de hand is en waar kinderen ongestoord kunnen werken, maakt een groot verschil. Gebruik bijvoorbeeld ladebakjes om pennen, potloden, en andere schoolbenodigdheden overzichtelijk op te bergen. Dit voorkomt dat er spullen rondzwerven en zorgt ervoor dat je kind altijd weet waar alles ligt.

 

 

4. Maak Gebruik van Labelsystemen

Het labelen van opbergdozen, lades en bakken helpt enorm bij het terugvinden van spullen. Dit is vooral handig voor jongere kinderen die hun schoolspullen nog moeten leren organiseren. Met krijtbordstickers of labels kun je makkelijk labels maken die je steeds opnieuw kunt aanpassen als dat nodig is.

 

Het begin van het schooljaar kan hectisch zijn, maar met een paar simpele aanpassingen in huis en het gebruik van de juiste opbergsystemen, zorg je voor een goede start van het nieuwe schooljaar. Met deze tips en producten van So Clever maak je het dagelijks leven een stuk eenvoudiger en georganiseerder, zodat iedereen met een gerust hart het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Maak je klaar voor de start van het schooljaar en shop nu bij So Clever voor alle benodigdheden om je huis en leven perfect te organiseren!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen